Ako želiš da razvijaš svoje komunikacijske vestine i stekneš internacionalna prijateljstva, Erazmus studentska mreža je pravo mesto za tebe. 

Šta je ESN BelUPgrade?
Erasmus Student Network okuplja studente na razmeni, a svi u organizaciji imamo zadatak da im ulepšamo boravak u novoj zemlji. Takođe, održavamo konferencije, predavanja, seminare na nacionalnom i internacionalnom nivou u sferi kulture, inkluzije, životne sredine, itd. 

ESN BelUPgrade je deo ove mreže i sastavljen je iz 4 tima. 

●Buddy Team
Imaćeš priliku da jednog ili više stranih studenata lično upoznaš sa zanimljivostima svog grada i života u njemu. Ostaćeš u kontaktu sa svojim ,,buddy-jem" tokom celog njegovog boravka i pomoći da on bude što lepši. 

●Event Team
Event Team je zadužen za organizaciju svih naših internacionalnih večera, poseta muzejima, žurki, izleta, pab kvizova... Ako imaš još neku zanimljivu ideju za ovu listu, ili želiš da stekneš iskustvo u organizovanju događaja, priključi nam se! 

●Edu Team
Organizuje predavanja, konferencije, seminare, radionice. Ako bi u Hogvartsu bio/la u Rejvenklo kući, tvrdimo da bi se odlično uklopio/la u Edu Team. 

●PR Team
U njemu su fotografi, dizajneri i kopirajteri. Imaćeš odličnu priliku da u timu razvijaš neku (ili više) navedenih veština, bilo da si početnik, bilo sa iskustvom. Ako imaš ideju kako je ovaj flajer mogao bolje da izgleda ili bude napisan, bićeš odličan dodatak timu. 

Prijavi se preko ovog linka
Rok za prijavu je 14. 9. u 23:59, tako da požuri i ulepšaj i svoj i tuđi studentski život.